42×142 Reglar Thermowood

kr.70,00kr.357,00 inkl. moms

Beskrivelse

42×142 mm. reglar / strøer i samme gode kvalitet Thermowood som vi benytter til vores Terrasser og facadebeklædning. Vores reglar er høvlet glat på alle fire sider og alle fire hjørner er afrundet med en radius 5 mm.

Til konstruktion af terrasse anbefaler vi strøafstand på maksimalt 60 cm hvis du vil lægge vores 27×142 og 27×190 mm. Douglas terrassebrædder. Skal du lægge en terrasse i vores Thermowood, anbefaler vi maksimalt 45 cm. afstand mellem strøer.

Du skal være opmærksom på at Thermobehandlede reglar har lidt mindre styrke end dem i Sibirisk Lærk, hvorfor det er nødvendigt med lidt tættere understøtning af reglarne.

Thermowood er varmebehandlet Gran og Fyrretræ fra de store Svenske og Finske skove.   Det er selve thermobehandlingen, der via varme og vanddamp, ændrer træets egenskaber så det opnår en utrolig holdbarhed. Denne gode holdbarhed gør disse regler til perfekte strøer under din nye terrasse. Thermowood er i samme holdbarhedsklasse som Egetræ. Thermowood har en flot dyb brun glød, der patinerer i smukke sølvgrå nuancer.

Vores Thermo Fyr/Gran er helt fri for kemiske tilsætningsstoffer og imprægnering, ligesom det heller ikke er truet ifølge UICN´s røde liste over truede arter.

Vi er PEFC certificerede og køber alt vores træ fra ansvarligt og bæredygtigt skovbrug.

Du kan finde tips til lægning af din nye terrasse her.

*Denne sortering svarer til en kvinta sortering. Denne sortering indeholder større knaster, mindre udfaldene døde knaster, harpikslommer mm. Da træ er et naturmateriale, kan der forekomme mindre tørreridser og endeflækker. Alle reglar skal renskæres i begge ender før opsætning. Der må påregnes 5-10 % spild til fraskær og sortering.

**Forventet leveringstid – 2-9 hverdage.  For længder i restordre, er du velkommen til at kontakte os for leveringstid.