Velkommen til Aros Savværk

Vi startede Aros Savværk i 2011 som et lille lokalt savværk midt på Djursland. Siden da er vi vokset en del og leverer nu trævarer til hele Danmark, hver uge. 

Vi er to brødre som igennem de sidste små tredive år har arbejdet med træ i stort set alle led. Vi har plantet, passet og fældet træ - savet, kløvet og høvlet træ - bygget stort og småt i træ. Og vi er stadig vilde med træ, fordi træ er et fantastisk materiale. Både at arbejde med, men også ud fra et bæredygtighedsprincip. Træ er en fornybar resource, og dem er der ikke så mange af i moderne byggeri. De fleste er efterhånden enige om at vi skal bruge mere træ i vores byggerier, både de små, men også i de store projekter.

På Aros Savværk har vi specialiseret os i Nordiske træsorter - Thermobehandlet Gran, Fyr og Ask - Douglas Gran og Dansk Lærk. Vi har masser af fantastisk træ i vores region. Træ der er både smukt og passer til vores klima. Vi har, ud fra et bæredygtighedsprincip, valgt ikke at føre diverse eksotiske træsorter. Både for at undgå den ekstra transport, men også for ikke at medvirke til afskovning af udrydningstruede, sjældne og old growth træer i f.eks Afrika, Asien og Amerika.

På vores høvlelinjer producerer vi terrasser, facadebeklædning og reglar i primært Thermowood, Thermo Ask og Douglas Gran.

På vores båndsavværk skærer vi tømmer, halvtømmer, planker og brædder i Douglas Gran, Dansk Lærk og Dansk Eg.

Selvom vi er vokset meget siden vi startede i 2011 holder vi fast i vores grundlæggende koncept, nemlig at være et lokalt savværk. For os betyder det at have en nærhed til vores kunder - at have en god kommunikation med vores kunder - at alle skal føle sig velkommen hos os.

Her på vores netbutik, har vi alle vores standardvarer, lige til at putte i kurven. Er der noget du ikke finder, eller har du andre spørgsmål er du meget velkommen til at ringe på 42304256 ellers benyt vores kontaktformular i bunden af siden.

Herunder kan du se en lille film fra vores produktion.

Vi håber at du, efter et besøg på vores hjemmeside, vores savværk eller efter en snak på telefonen, er blevet lige så glade for træ som os.

De bedste hilsner fra Nicolai og Anders

 

- Aros Savværk - Hele Danmarks lokale savværk -