Generelle oplysninger
Aros Savværk ApS
Gråskegårdevej 6a – Tirstrup
8400 Ebeltoft
CVR nr.: 42366293
Telefon: 42304256
Email: salg@arossavvaerk.dk

Priser
Hos Aros Savværk ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms afhentet på savværket. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Aros Savværk ApS modtager betaling med MobilePay og Bankoverførsel. Betalingsdato og metode aftales mellem kunden og Aros Savværk ApS ved bestilling af varer. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Leveringsdato aftales mellem kunden og Aros Savværk ApS ved bestilling af varer.
Normal leveringstid er mellem 2 og 9 dage. Varer der fremstilles specielt kan have betydelig længere leveringstid. Vi sender som udgangspunkt varer fra savværket en gang hver uge. Vi sender til hele Danmark. Ved fragt til ikke brofaste øer, leveres til færgeleje eller lign. hvis ikke andet er aftalt. Send en mail på salg@arossavvaerk.dk med forespørgsler ang. fragt. Varer vil blive leveret af fragtmand som kantstenslevering på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Som udgangspunkt foregår leverancen med sættevogn med følgetruck. Hvis der ikke er plads til lastvognen, kan leverance arrangeres med mindre bil, mod merpris.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Ved reklamation bedes du kontakte os på mail: Salg@arossavvaerk.dk eller ringe på 42304256.

Afhentning på savværk
Ved afhentning på savværk bedes du aftale afhentningstid på forhånd

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Aros Savværk ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.