27 mm. Thermowood Beklædningsliste smal

kr.19,00kr.96,90 inkl. moms

Beskrivelse

27×45 mm. beklædningslister i Thermowood. Listerne er høvlet på de to brede flader, savskåret med fin klinge på de to smalle sider og fremstår med skarpe hjørner.

Denne liste er lidt tykkere end den billigste variant, men er derfor også lidt mere holdbar og stærkere.

Denne beklædningsliste i varmebehandlet finsk gran er utrolig flot, prisvenlig og meget holdbar. Listen er velegnet til lodret facadebeklædning.

Der går 18 lbm. Beklædningsliste pr. kvadratmeter. Dette giver en kvadratmeter pris på 342 kr.

Med en facade af denne beklædningsliste får du en beklædning, der fremstår meget moderne og stramt. Thermowood har grundet varmebehandlingen en flot dyb brun glød. Den patinerer i smukke sølvgrå nuancer. Thermowood kan behandles med gængse træbeskyttelser herunder maling og Sioo:X. Du får samtidig en meget holdbar og bæredygtig løsning, da Thermowood er i holdbarhedsklasse 2, hvilket giver en brugstid på 30 år som beklædning.

Thermowood er helt fri for kemiske tilsætningsstoffer. Det er varmebehandlingen der giver Thermowood den utrolige holdbarhed. Samtidig gør den træet meget formstabilt og gør at Thermowood ikke arbejder så meget som ikke varmebehandlet træ. Dette gør Thermowood særdeles velegnet til profilbrædder

Denne Thermowood kommer fra ansvarligt drevne Svenske og Finske skove og er ikke på UICN´s røde liste over truede arter.

Vores beklædningslister i Thermowood kræver at skruer og søm er i rustfri kvalitet for at undgå sorte “løbere” fra skruehullerne.

*Denne sortering svarer til en kvinta sortering. Denne sortering indeholder større knaster, mindre udfaldene døde knaster, harpikslommer mm. Da træ er et naturmateriale, kan der forekomme mindre tørreridser og endeflækker. Alle brædder skal renskæres i begge ender før opsætning. Der må påregnes 5-10 % spild til fraskær og sortering.

**Forventet leveringstid – 2-9 hverdage for vores standardlængder 3,0 – 4,2 og 5,1 m.  For andre længder er du velkommen til at kontakte os for lagerstatus.