GLÖD TGU 43×45/32 Profilbræt Thermowood

kr.40,00kr.204,00 inkl. moms

Beskrivelse

43 mm tykt profil liste til lodret beklædning – Dækbredde 35 mm – Smukt profil liste med 45o fas på alle hjørner – 3 mm skyggefuge på forsiden – Uden skyggefuge på bagsiden – Kan monteres som ensartet beklædning eller kombineres med andre profiler i GLÖD Serien for en flot, moderne og varieret facadebeklædning

Profilbræt med 45 grader fas på alle hjørner - Smuk lodret beklædning med 3 mm skyggefurer - Flot, moderne og bæredygtig facadebeklædning

GLÖD facade er en serie af facadeprofiler i Thermowood. GLÖD er designet til at kunne give mange forskellige og varierede facader. Alle profilbrædderne i GLÖD serien kan kombineres til et utal af forskellige udtryk.

GLÖD serien består af profilbrædder i tykkelserne 20,5 – 26,5 og 42 mm. i forskellige bredder. Alle GLÖD profilbrædder har samme fer og not og har en 3 mm. skyggefuge mellem hvert enkelt bræt på forsiden og ingen skyggefuge på bagsiden. Alle fire hjørner har en 2×2 mm. 45 graders affasning.

Alle være profiler i GLÖD serien er fremstillet i bedste kvalitet Thermowood, Varmebehandlet Gran og Fyrretræ fra de Finske og Svenske skove. Utrolig smukt, holdbart og bæredygtigt træ. Perfekt til en moderne miljørigtig facadebeklædning. Du kan læse mere om vores Thermowood her

Dette giver GLÖD facadeserien et meget smukt, rent og eksklusivt udtryk. Perfekt til alt fra carporten over enfamiliehuse og til større byggerier.

Da der er næsten uendelige muligheder for at kombinere de forskellige profiler i GLÖD serien er det kun din fantasi, der sætter grænsen. Design din egen facade med de forskellige dimensioner GLÖD profiler

Vores profilbrædder i Thermowood kræver at skruer og søm er i rustfri kvalitet for at undgå sorte “løbere” fra skruehullerne.

*Denne sortering svarer til en kvinta sortering. Denne sortering indeholder større knaster, mindre udfaldene døde knaster, harpikslommer mm. Da træ er et naturmateriale, kan der forekomme mindre tørreridser og endeflækker. Alle brædder skal renskæres i begge ender før opsætning. Der må påregnes 5-10 % spild til fraskær og sortering.

**Forventet leveringstid – 2-9 hverdage for vores standardlængder 3,0 – 4,2 og 5,1 m.  For andre længder er du velkommen til at kontakte os for lagerstatus.