Uncategorized

Krig i Ukraine

Vi er, ligesom det meste af verdenen, rystede og forfærdede over Putins invasion af Ukraine. Og vi støtter alle tiltag og sanktioner, der kan presse ham til at opgive denne forfærdelige og nytteløse krig mod Ukraine.

Vi støtter op om en boykot af varer fra Rusland, og vi har selv stoppet al indkøb af træ fra Rusland.

De små 800 m3 Sibirisk Lærk vi allerede har på lager, fortsætter vi salget af mens vi leder efter alternativer, der kan matche Sibirisk Lærk på pris, styrke og holdbarhed.

Vi håber denne galskab får en snarlig ende, og at det Ukrainske folk kan få fred.

Slava Ukraini!

[cs_content][cs_element_section _id=”1″][cs_element_row _id=”2″][cs_element_column _id=”3″][cs_element_headline _id=”4″][cs_element_gap _id=”5″][cs_element_text _id=”6″][cs_element_gap _id=”7″][x_share title=”” share_title=”” facebook=”true” twitter=”true” google_plus=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” reddit=”false” email=”true” email_subject=”Hej. Måske noget du kan bruge, kig på det når du har tid.:”][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][cs_element_section _id=”14″][cs_element_row _id=”15″][cs_element_column _id=”16″][cs_element_text _id=”17″][/cs_element_column][/cs_element_row][/cs_element_section][/cs_content]