Terrasse Thermowood ekstra bred

kr.66,35kr.378,18 inkl. moms

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Fantastisk flotte ekstra brede terrassebrædder i god kvalitet Thermowood. Disse terrassebrædder er hele 188 mm. brede. Dette giver din terrasse et utrolig smukt og eksklusivt udtryk. Vores terrassebrædder er høvlet glat på alle fire sider og alle fire hjørner er afrundet med en radius 5 mm.

Der går 5,2 lbm. pr. kvadratmeter.

Thermowood er fyrretræ eller grantræ, der er varmebehandlet for at opnå væsentlig større holdbarhed. Dette gør at Thermowood kommer helt op i holdbarhedsklasse 2, hvilket er lige så godt som Europæisk Eg. Ydermere får man et meget formstabilt terrassebræt, der er velegnet til skjult montering. Thermobehandlet træ, eller varmebehandlet træ som det også kaldes, har en smule mindre mekanisk styrke. Derfor anbefaler vi maksimum 45 cm mellem strøerne under terrassen.

Thermo wood har en flot dyb brun farve, der kan bibeholdes ved brug af terrasseolie. Ved behandling med Sioo:X eller ubehandlet, patinerer terrassen i smukke sølvgrå nuancer.

Thermowood er fuldstændig fri for tilsætningsstoffer og vi køber kun træ fra ansvarlig drevet skovbrug i Sverige og Finland. Thermo Fyr/Gran er ikke på UICN´s røde liste over truede arter.

Du kan finde tips til lægning af din nye terrasse her.

*Denne sortering svarer til en kvinta sortering. Denne sortering indeholder større knaster, mindre udfaldene døde knaster, harpikslommer mm. Da træ er et naturmateriale, kan der forekomme mindre tørreridser og endeflækker. Alle brædder skal renskæres i begge ender før opsætning. Der må påregnes 5-10 % spild til fraskær og sortering.

**Forventet leveringstid – 2-9 hverdage for længder på lager, pt. 5,1 m. For længder i restordre, er du velkommen til at kontakte os for leveringstid.