Profilbræt TGU 140/55 Thermowood

kr.42,86kr.244,31 inkl. moms

Beskrivelse

Vores TGU 140/55 profilbræt i Thermowood er perfekt hvis du ønsker en tæt facadebeklædning, der er let at montere og som giver samme arkitektoniske udtryk som lodret listebeklædning.

Dette profilbræt er 21 mm tykt og har fer og not for enkel opsætning. Profileringen med to “skyggefuger” gør, at beklædningen får næsten samme udtryk som en listebeklædning af 55 mm lister opsat med 10 mm mellemrum. Profilbrættet er lavet af varmebehandlet Finsk Grantræ.

Der går 7,7 lbm. profilbræt pr. kvadratmeter.

Med en facade af dette profilbræt får du en beklædning, der fremstår meget moderne og stramt. Thermowood har grundet varmebehandlingen en flot dyb brun glød. Den patinerer i smukke sølvgrå nuancer. Thermowood kan behandles med gængse træbeskyttelser herunder maling og Sioo:X. Du får samtidig en meget holdbar og bæredygtig løsning, da Thermowood er i holdbarhedsklasse 2, hvilket giver en brugstid på 30 år som beklædning.

Thermowood er helt fri for kemiske tilsætningsstoffer. Det er varmebehandlingen der giver Thermowood den utrolige holdbarhed. Samtidig gør den træet meget formstabilt og gør at Thermowood ikke arbejder så meget som ikke varmebehandlet træ. Dette gør Thermowood særdeles velegnet til profilbrædder

Denne Thermowood kommer fra ansvarligt drevne Svenske og Finske skove og er ikke på UICN´s røde liste over truede arter.

Vores profilbrædder i Thermowood kræver at skruer og søm er i rustfri kvalitet for at undgå sorte “løbere” fra skruehullerne.

*Denne sortering svarer til en kvinta sortering. Denne sortering indeholder større knaster, mindre udfaldene døde knaster, harpikslommer mm. Da træ er et naturmateriale, kan der forekomme mindre tørreridser og endeflækker. Alle brædder skal renskæres i begge ender før opsætning. Der må påregnes 5-10 % spild til fraskær og sortering.

**Forventet leveringstid – 2-9 hverdage for vores standardlængder 3,0 – 4,2 og 5,1 m.  For andre længder er du velkommen til at kontakte os for lagerstatus.