Thermo Fyr/Gran strøer - Thermowood reglar 45x95 mm

45×95 mm. Reglar i Sibirisk Lærk.

40,00 kr./lbm. inkl. moms

Vi leverer i hele Danmark

45×95 mm. reglar / strøer i samme gode kvalitet Thermo Fyr/Gran som vi benytter til vores Terrasser og facadebeklædning. Vores reglar er høvlet glat på alle fire sider og alle fire hjørner er afrundet med en radius 5 mm.

Til konstruktion af terrasse anbefaler vi strøafstand på maksimalt 60 cm hvis du vil lægge vores 27×142 mm. Sibiriske terrassebrædder eller vores 27×142 og 27×190 mm. Danske Douglas terrassebrædder. Skal du lægge en terrasse i vores Thermo Fyr/Gran, anbefaler vi maksimalt 45 cm. afstand mellem strøer.

Du skal være opmærksom på at Thermobehandlede reglar har lidt mindre styrke end dem i Sibirisk Lærk, hvorfor det er nødvendigt med lidt tættere understøtning af reglarne.

Thermo Fyr/Gran er varmebehandlet Gran og Fyrretræ fra de store Svenske og Finske skove. Vi er PEFC certificerede og køber alt vores træ fra ansvarligt og bæredygtigt skovbrug. Vores Thermo Fyr/Gran er helt fri for kemiske tilsætningsstoffer og imprægnering, ligesom det heller ikke er truet ifølge UICN´s røde liste over truede arter. Det er selve thermobehandlingen, der via varme og vanddamp, ændrer træets egenskaber så det opnår en utrolig holdbarhed. Denne gode holdbarhed gør disse regler til perfekte strøer under din nye terrasse. Thermo Fyr/Gran er i samme holdbarhedsklasse som Egetræ. Thermo Fyr/Gran har en flot dyb brun glød, der patinerer i smukke sølvgrå nuancer.

Du kan læse mere om vores Thermo Fyr/Gran her.

Du kan finde tips til lægning af din nye terrasse her.

Vi er forhandlere af CAMO systemet til fastgørelse med skjulte skruer.

Se mere her.

Thermo Fyr/Gran strøer - Thermowood reglar endetræ
Thermo Fyr/Gran
Thermo Fyr/Gran strøer - Thermowood reglar overblik
Holdbart og bæredygtigt træ
Aros Savværk ApS er PEFC certificeret og køber træ fra ansvarligt drevne skove

Aros Savværk er PEFC certificeret og vi køber vores træ fra ansvarligt drevet skovbrug

Alle priser er inkl. moms – Afhentet på savværket