Terrasse i Sibirisk Lærk - Kundebillede
Terrasse i træ fra Aros Savværk

En træterrasse er en fantastisk ting. Den giver utrolig mange muligheder for at forøge din boligs areal, og til en relativt billig pris. Du kan bygge terrassen op mod dit hus eller som et plateau i haven. Overdækket eller åben, flere niveauer giver smukke siddeflader på din terrasse og bygger rum til at nyde de lange sommeraftener ude.

På Aros Savværk producerer vi rigtig mange meter terrassebrædder til hele Danmark, og det er en fornøjelse at have så mange glade kunder i hele landet. Det vil vi gerne blive ved med, derfor fortsætter vi med at sælge den bedste kvalitet terrasse til den billigste pris.

Forårstilbud - danmarks billigste terrasse i bedste kvalitet thermowood

Vi har besluttet at forlænge vores påsketilbud så endnu flere kan få en billig terrasse at nyde foråret på. Nu kalder vi det et forårstilbud, men prisen er den samme. 270,00 kr./m2 for vores 140 mm brede terrassebrædder i bedste kvalitet Thermowood. Den finder du her.

Vi introducerer samtidig et lidt smallere terrassebræt i samme gode kvalitet Thermowood. Dette terrassebræt måler 26×117 mm. Her får du Danmarks billigste terrasse i Thermowood. 30,00 kr. pr. m. eller 246,00 kr./m2. Den finder du her.

Douglas Gran terrasse 27×142-190 mm. – fra 345,00 kr./m2

Thermowood

Vi tilbyder smukke brede terrassebrædder i Thermowood i dimensionen 26×188 mm. – 26×140 mm. og 26×117 mm.

Thermobehandlet træ eller Thermowood, er Gran og Fyr, som er varmebehandlet med op til 212 graders varme. Dette giver et utrolig holdbart terrassebræt, der er helt oppe i holdbarhedsklasse 2. Desuden giver varmebehandlingen et meget formstabilt terrassebræt. Thermowood har en varm brun glød, der kan bibeholdes ved behandling med klar træbeskyttelse. Ubehandlet patinerer Thermowood i smukke sølvgrå toner. Thermowood kan med fordel behandles med Sioo:X

Sibirisk Lærk

I efteråret 2021, før krigen, købte vi stort ind til vores lager. Vi har stadig lidt terrassebrædder i Sibirisk Lærk tilbage. Du er meget velkommen til at kontakte os for lagerstatus.

Vores terrassebrædder i Sibirisk Lærk har længe været vores bedst sælgende. Grundet den ulykkelige krig i Ukraine, med boykot af Russiske varer til følge, får vi selvfølgelig ikke mere Sibirisk Lærk.

01.06.2023: Vores lager af terrassebrædder i Sibirisk Lærk er tømt. Vi har stadig 45×95 mm. reglar på lager.

Douglas Gran

Vores Terrasser i Douglas Gran skal du vælge hvis du ønsker brede terrassebrædder i flot Douglas Gran fra primært Danske skove.

Douglas Gran er en rødlig træsort der har god holdbarhed. En ubehandlet terrasse i Douglas Gran patinerer i flotte grå toner. Den kan behandles med alle gode terrasse olier eller du kan behandle den med Sioo:X

Strøer

Til selve konstruktionen af din nye terrasse tilbyder vi høvlede reglar i Thermowood og Sibirisk Lærk. Savskåret halvtømmer kan vi skære i Douglas Gran.

Til vores terrasser i Sibirisk Lærk og Douglas Gran anbefaler vi 60 cm. maksimal afstand mellem strøer. Til vores terrasse i Thermowood anbefaler vi 45 cm. maksimal afstand mellem strøer.

Fastgørelse

Vores træterrasser kan fastgøres med alle gode terrasseskruer, blot de er i Rustfri A4 kvalitet. Vi har valgt at sælge CAMO systemet til fastgørelse med skjulte skruer, hvilket giver din terrasse et fantastisk rent look. Vil du helst have normale synlige skruer fører vi en terrasse skrue fra Expandet. Dem finder du her

Du kan finde tips til lægning af din nye terrasse her

Herunder kan du klikke dig videre ind på den løsning du vil bruge til din nye terrasse.

Vi leverer i hele Danmark


Vores forskellige Terrasse brædder
Thermo Fyr/Gran terrasse - Holdbar - bæredygtig - Thermowood

Thermowood terrasse bred

26×140 mm.

Forårstilbud!

270 kr./m2

345 kr./m2

26x117 mm terrassebræt i god kvalitet thermobehandlet fyrretræ - Danmarks billigste - 30 kr. pr. m.

Thermowood terrasse smal

26×117 mm.

Danmarks absolut billigste

246,00 kr./m2

30,00 kr./lbm.

Ekstra bredt terrassebræt i bedste kvalitet Thermowood

Thermowood terrasse ekstra bred

26×188 mm.

345 kr./m2

Sibirisk Lærk Terrasse - Tætvokset og holdbar

Sibirisk Lærk terrasse

27×142 mm.

Udsolgt

Douglas Terrasse - Smuk miljøvenlig terrasse i Douglas Gran

Douglas terrasse bred

27×142 mm.

345 kr./m2

Douglas Terrasse i bedste kvalitet - 190 mm bred

Douglas terrasse ekstra bred

27×190 mm.

375 kr./m2

Thermowood strøer - Thermowood reglar 45x95 mm

Thermowood Høvlede reglar

45×95 mm.

40,00 kr./lbm.

Thermowood strøer - Thermowood reglar 42x117 mm.

Thermowood Høvlede reglar

42×117 mm.

50,00 kr./lbm.

Thermo Fyr/Gran strøer - Thermowood reglar 42x142 mm

Thermowood Høvlede reglar

42×142 mm.

70,00 kr./lbm.

Thermowood strøer - Thermowood reglar 42x190 mm.

Thermowood Høvlede reglar

42×190 mm.

90,00 kr./lbm

Sibirisk Lærk Reglar - Holdbare strøer 45x95 mm

Sibirisk Lærk Høvlede reglar

45×95 mm.

40,00 kr./lbm

Alle priser er inkl. moms – Afhentet på savværket

En bæredygtig træterrasse

På Aros savværk tænker vi meget over bæredygtighed. I forhold til vores råmateriale træ, er vi kommet frem til en todelt løsning.

På den ene side er vi certificerede efter PEFC standarden. Dette sikrer at vi får råtræ, tømmer og brædder fra certificerede og ansvarligt drevne skovbrug.

Aros Savværk ApS er PEFC certificeret og køber træ fra ansvarligt drevne skove

Aros Savværk er PEFC certificeret og vi køber vores træ fra ansvarligt drevet skovbrug

Den anden del af vores strategi er noget så gammeldags som sund fornuft. Det er fuldt muligt at indkøbe træ, der er certificeret efter enten PEFC eller FSC standarden, men som kommer fra den anden ende af jorden, eller fra mere eller mindre truede arter. Der kan også være områder med store problemer i forhold til den arbejdskraft der arbejder i skoven. Vores sunde fornuft siger os, at det er en god idé at holde os til mere lokale arter. Vi bor på den nordlige hemisphere, hvor de store Fyrre og Gran skove vokser. Vi har derfor valgt at fokusere vores forretning på disse arter. Douglas Gran, Dansk Lærk og Thermowood.

Vi har derfor valgt ikke at føre træ fra tropiske træsorter eller træ der er truet ifølge IUCN´s røde liste over truede arter.

Vi har også valgt ikke at sælge træ der indeholder kemiske tilsætningsstoffer, som f.eks trykimprægneret træ. Igen siger vores sunde fornuft os at det ikke er en god idé at indføre mere kemi i naturen. Og at træ der skal i deponi på genbrugspladsen ikke er det bedste for ungerne at lege på.

Disse to spor gør at vi kan stå ved bæredygtigheden af vores træterrasser