Lille teknisk vidunder

Aros savværkPost1 Comment

Vi har gennem tiden skruet ganske mange rustfri skruer i træ, og for det meste været lidt frustrerede over kvaliteten af skruerne. Nu har vi fundet det vi tror er den bedste A4 rustfri terrasseskrue der findes.

TERRASSEMONTERINGSSKRUE ASSY®PLUS hedder den. Den bliver lavet af Würth, og er pakket med smarte tekniske løsninger.

Vi er så glade for den, at vi i samarbejde med Würth, vil tilbyde den til jer også. Hvis I bestiller skruer til jeres nye terrasse, bliver de sendt direkte hjem til jer. Der følger også den specielle AW20 bit med.

Skruen er 5,5×70 mm. Den ekstra tykkelse og den rillede hals sikrer at du kan skrue den op og i, igen og igen uden at knække skruen. Den har et lille linsehoved med fræselommer, der giver flot undersænkning ved iskruning. Borespidsen gør forboring unødvendig. Dog anbefaler vi forboring og undersænkning ved endetræ og hårdttræ.

For øvrigt er træet på billedet Terrassebrædder i Sipo Mahogni vi har lavet til en kunde. 21×142 mm i lange længder, med 2 mm fas på alle kanter. De blev utrolig flotte og det er ikke sidste gang vi sender Sipo eller Sapele mahogni igennem høvleriet. Vi tænker terrassebrædder og beklædningslister… mere om det snart…

One Comment on “Lille teknisk vidunder”

  1. Morgen er på udkik efter lærk terrasse brædder ca 3 m lange vil du sende mig priser

    Venlig hilsen
    Albert Pedersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.