Bæredygtig beklædningsliste i Douglas Gran - Facadelamel

27×68 mm. Beklædningsliste i Dansk Douglas.

26,50 kr./lbm.

Forbrug: 12,8 lbm./m2 ved 10 mm. afstand.

Pris 340,00 kr./m2

Vi leverer i hele Danmark

Flotte 27×68 mm. beklædningslister i bedste kvalitet Douglasgran. Listerne er høvlet på de to brede sider og skåret med fin rundsavsklinge på de to smalle sider, og fremstår med skarpe kanter.

Smuk beklædningsliste i god kvalitet Douglasgran. Velegnet som lodret beklædning.

27x68 Kehlet liste

Vi laver også en smallere version af denne liste:

Beklædning i Douglasgran kan stå ubehandlet og vil patinere flot mod lys grå.

Vi er heldige at have fantastisk dygtige leverandører af Dansk Douglas, der sikrer os de flotteste stammer til videreforarbejdning på savværket. Du kan læse mere om vores Danske Douglas her. Da vi ikke altid kan skaffe nok dansk Douglasgran supplerer vi op med god kvalitet Douglasgran fra Tyskland og Frankrig.

Standardlængde er 4,0 og 5,1 m.

Skal du bruge høvlede reglar til konstruktionen, har vi to størrelser i Thermowood. Vi kan altid skære stolper og strøer i Douglas i den dimension du skal bruge. Se priser her.

Thermo Fyr/Gran strøer - Thermowood reglar 42x142 mm

Thermowood Høvlede reglar

42×142 mm.

70,00 kr./lbm.

Thermo Fyr/Gran strøer - Thermowood reglar 45x95 mm

Thermowood Høvlede reglar

45×95 mm.

40,00 kr./lbm.

Vi er forhandlere af CAMO systemet til fastgørelse med skjulte skruer.

Se mere her.

Alle priser er inkl. moms – Afhentet på savværket

Bæredygtig beklædning

På Aros savværk tænker vi meget over bæredygtighed. I forhold til vores råmateriale træ, er vi kommet frem til en todelt løsning.

På den ene side er vi certificerede efter PEFC standarden. Dette sikrer at vi får råtræ, tømmer og brædder fra certificerede og ansvarligt drevne skovbrug.

Aros Savværk ApS er PEFC certificeret og køber træ fra ansvarligt drevne skove

Aros Savværk er PEFC certificeret og vi køber vores træ fra ansvarligt drevet skovbrug

Den anden del af vores strategi er noget så gammeldags som sund fornuft. Det er fuldt muligt at indkøbe træ, der er certificeret efter enten PEFC eller FSC standarden, men som kommer fra den anden ende af jorden, eller fra mere eller mindre truede arter. Der kan også være områder med store problemer i forhold til den arbejdskraft der arbejder i skoven. Vores sunde fornuft siger os, at det er en god idé at holde os til mere lokale arter. Vi bor på den nordlige hemisphere, hvor de store Fyrre og Gran skove vokser. Vi har derfor valgt at fokusere vores forretning på disse arter. Douglas Gran, Dansk Lærk og Thermo Fyr/Gran.

Vi har bevidst valgt ikke at føre træ fra tropiske træsorter eller træ der er truet ifølge IUCN´s røde liste over truede arter.

Vi har også valgt ikke at sælge træ der indeholder kemiske tilsætningsstoffer, som f.eks trykimprægneret træ. Igen siger vores sunde fornuft os at det ikke er en god idé at indføre mere kemi i naturen. Og at træ der skal i deponi på genbrugspladsen ikke er det bedste for ungerne at lege på.

Disse to spor gør at vi kan stå ved bæredygtigheden af vores træbeklædninger