På Aros Savværk producerer vi forskellige produkter til beklædning. Vi har, her på siden, samlet nogen af de muligheder du har til beklædning. Du kan selvfølgelig selv designe netop din beklædning ud fra de produkter vi laver på vores savværk og vores høvleri.

Herunder finder du den klassiske 1 på 2 beklædning med 6 tomme brædder, den svensk inspirerede liste på 2 beklædning med 2 tomme bred liste ovenpå 6 eller 8 tomme brædder i god kvalitet Dansk Douglasgran eller vores super holdbare Thermowood. Vi har også en 1 på 2 beklædning i Kalmarbrædder. Du kan selvfølgelig også bruge Kalmarbrædderne til vandret klinkbeklædning. Vores Kalmarbrædder skærer vi i enten Dansk Douglasgran eller Dansk Lærk i bedste kvalitet.

Til selve konstruktionen af din nye terrasse kan du bruge vores høvlede reglar, der kommer i to størrelser. De er i Thermowood i samme gode kvalitet som vores terrassebrædder. Vi kan også skære stolper eller strøer i Dansk Douglas i den dimension du skal bruge du finder priserne her

Herunder kan du klikke dig videre ind på den løsning du vil bruge til din nye beklædning.

Vi leverer i hele Danmark


Klassisk 1 på 2 beklædning - Douglas Gran - bæredygtig facadebeklædning

Klassisk 1 på 2 beklædning

Douglas Gran

187,50 kr./m2

Bæredygtig beklædning - Douglas liste på 2 facadebeklædning

Liste på 2 beklædning

Douglas Gran

216,25 kr./m2

Klassisk 1 på 2 beklædning i savskåret Thermowood - Bæredygtig beklædning i thermobehandlet Nordisk Gran

Klassisk 1 på 2 beklædning

Thermowood

206,25 kr./m2

Klassisk liste på 2 beklædning i savskåret Thermowood - Bæredygtig beklædning i thermobehandlet Nordisk Gran

Liste på 2 beklædning

Thermowood

240,00 kr./m2

1 på 2 facadebeklædning i Kalmarbrædder - Dansk Douglas i bedste kvalitet

Kalmar 1 på 2 beklædning

Douglas Gran

120 kr./m2

Kalmarbræt i Dansk Douglas eller Dansk Lærk i bedste kvalitet - 25 mm tykt -

Kalmar brædder

25 mm. tykke

Douglas Gran

20 kr./m.

Thermowood strøer - Thermowood reglar 45x95 mm

Thermowood Høvlede reglar

45×95 mm.

40,00 kr./lbm.

Thermowood strøer - Thermowood reglar 42x117 mm.

Thermowood Høvlede reglar

42×117 mm.

50,00 kr./lbm.

Bæredygtig beklædning

På Aros savværk tænker vi meget over bæredygtighed. I forhold til vores råmateriale træ, er vi kommet frem til en todelt løsning.

På den ene side er vi certificerede efter PEFC standarden. Dette sikrer at vi får råtræ, tømmer og brædder fra certificerede og ansvarligt drevne skovbrug.

Aros Savværk ApS er PEFC certificeret og køber træ fra ansvarligt drevne skove

Aros Savværk er PEFC certificeret og vi køber vores træ fra ansvarligt drevet skovbrug

Den anden del af vores strategi er noget så gammeldags som sund fornuft. Det er fuldt muligt at indkøbe træ, der er certificeret efter enten PEFC eller FSC standarden, men som kommer fra den anden ende af jorden, eller fra mere eller mindre truede arter. Der kan også være områder med store problemer i forhold til den arbejdskraft der arbejder i skoven. Vores sunde fornuft siger os, at det er en god idé at holde os til mere lokale arter. Vi bor på den nordlige hemisphere, hvor de store Fyrre og Gran skove vokser. Vi har derfor valgt at fokusere vores forretning på disse arter. Douglas Gran, Dansk Lærk og Thermo Fyr/Gran.

Vi har bevidst valgt ikke at føre træ fra tropiske træsorter eller træ der er truet ifølge IUCN´s røde liste over truede arter.

Vi har også valgt ikke at sælge træ der indeholder kemiske tilsætningsstoffer, som f.eks trykimprægneret træ. Igen siger vores sunde fornuft os at det ikke er en god idé at indføre mere kemi i naturen. Og at træ der skal i deponi på genbrugspladsen ikke er det bedste for ungerne at lege på.

Disse to spor gør at vi kan stå ved bæredygtigheden af vores træbeklædninger